www.homeopathievoordieren.info

Middels homeopathie lichaam en geest weer in balans brengen

Mijn naam is Sandra Lankhorst. Ik ben me gaan verdiepen in 'Homeopathie voor dieren' door mijn onlangs overleden Westie van 9 jaar. Mijn passie is het helen van honden middels 'homeopathie voor dieren' waarbij respect, vertrouwen, intuitie en liefde voor dieren mijn belangrijkste drijfveren zijn.

Vanuit mijn ervaring met m'n honden ben ik er achter gekomen dat de behandeling van de dierenarts veel te veel gericht is op het inzetten van symptoom bestrijdende farmaceutische 'geneesmiddelen' die echter niet de diepere oorzaak van de klachten aanpakken. Bij acute klachten uiteraard eerst naar de dierenarts maar bij chronische klachten is het overwegen van Homeopathie een dankbare keuze.

'Homeopathie voor dieren' werkt als volgt: 

Stap 1: Is uw dier ziek of voelt het zich niet lekker vul dan even de vragenlijst op de Praktijkpagina in. Ik neem dan contact met u op. Dit contact is vrijblijvend. U kunt dan zelf beslissen of ik uw dier mag behandelen. Wilt u liever direct telefonisch contact ben bereikbaar op 06-25240425.

Stap 2: Naar de Praktijkpagina (Invullen van de vragenlijst)

Stap 3: Ik kijk daarna (na het eerste vrijblijvende contact) zorgvuldig naar het klachten- en symptomenpatroon bij uw dier. Vervolgens kijk ik of er een homeopatisch geneesmiddel is wat voor deze klachten kan worden ingezet. U ontvangt dan een recept voor dit geneesmiddel en kunt dit zelf bestellen in de Homeopatische Apotheek middels de link die u dan ook ontvangt. Zodra het geneesmiddel in huis is neemt u even contact met me op om de inname zorgvuldig te bespreken. 


01265

E-mailen
Bellen
Map
Info